24 вересня студенти навчально-наукового інституту української філології та журналістики взяли участь у зустрічі з представниками Всеукраїнської молодіжної громадської організації «АЙСЕК», яку організувало Наукове товариство студентів (слухачів), аспірантів, докторантів і молодих вчених К-ПНУ.

Мали можливість поспілкуватися з Надією Вольвин й Іриною Вербовецькою.

Спікери проінформували про свою діяльність і продемонстрували актуальні пропозиції для студентів, а також  розповіли про досвід інших учасників. Молодіжна організація «АЙСЕК» активно співпрацює з університетами та іншими освітніми установами з метою сприяння розвитку молодіжного лідерства. Вона надає молодим людям можливість набути міжнародного досвіду, покращити свої міжкультурні навички та вплинути на світ через свою діяльність.

«Упродовж зустрічі з представниками Всеукраїнської молодіжної громадської організації «АЙСЕК» я дізналася про нові можливості та перспективи розвитку своєї професійної діяльності. Найбільше мене зацікавили пропозиції стажування за кордоном, які не лише підготують мене до майбутнього фаху, а й допоможуть розширити свої горизонти і вдосконалити навички комунікації»,Анастасія Ковальська.