У червні 2023 року в Університеті Огієнка провели конкурс із відбору учасників Програми ЄС Еразмус+ за напрямом КА171: міжнародна кредитна мобільність у формі навчання в Гданському університеті (Республіка Польща).

За результатами конкурсу перше місце посіла Анастасія Нінадовська, студентка навчально-наукового інституту української філології та журналістики освітньо-професійної програми  «Середня освіта (Українська мова та література. Англійська мова)». А.Нінадовська навчатиметься в Гданському університеті впродовж першого семестру 2023-2024 н.р.

Анастасія поділилася враженнями від перших днів перебування в Польщі: «Дорога була важкою, але зараз я зовсім не шкодую, що подолала такий шлях. Переді мною відкрилися неймовірні можливості. Багато нових знайомств із українськими та іноземними студентами. Ознайомлення з освітнім процесом у закордонному закладі вищої освіти та методикою викладання – надважливо для мене, як для майбутнього вчителя. Навчання відбувається англійською мовою, і це неабияк допоможе мені підвищити мій рівень знання мови. Найбільше тішать можливості подорожувати й побачити щось нове. І ще багато перспектив, які для мене відкрив Erasmus+».

Бажаємо Анастасії Нінадовській успіхів у навчанні, розмаїтого відпочинку й цікавих подорожей!